BemutatkozásHírekEseménynaptárGalériaTermelőkTermékekMéhész EgyesületKapcsolat
  HírekLegfrissebbJelen hónapÖsszesKeresés a hírekben
Azok a hírek jelennek meg a listában, melyek szövegében szerepel az itt felsorolt összes szó!Belépés
Felh. név:Jelszó:
Ha még nincs felhasználó neve és jelszava, ide kattintva gyorsan készíthet egyet!
  Aktuális hírek
„A Méhek Világnapja egyesíti a szlovéneket, összeköti a világot”
Méheink itt a dél-nyugati határszélen is ősidők óta átjártak a határon túlra és viszont. Amióta eltűntek a határok ezt mi méhészek is rendszeresen megtesszük. Szakmai tapasztalatainkat kicseréljük, egymás programjait látogatjuk, baráti kapcsolatokat ápolunk és egymás jó elképzeléseit is magunkévá tesszük.
2016. Február 20.Bővebben >>>

Zala megyei méhészek javaslatai az Országos Magyar Méhészeti Egyesület elnökének
A Zala megyében működő méhész egyesületek elnökei és képviselői 2015. október 16-án második alkalommal szerveztünk megyei fórumot azért, hogy megbeszéljük a megyében dolgozó méhésze-ket leginkább foglalkoztató kérdéseket mert úgy ítéljük meg, hogy az OV az utóbbi időben – az ott uralkodó hangulat miatt - a problémák, javaslatok érdemi megvitatására nem volt alkalmas. Tesszük ezt annak ellenére is, hogy a tavaszi fórumunk kapcsán megküldött javaslatainkat a Vezetőség még válaszra sem tartotta érdemesnek.
2015. November 13.Bővebben >>>

Szakmai kirándulás a szlovéniai Gorenjska megyében és a Bledi tónál
Idén második alkalommal is lehetőségünk nyílt arra, hogy bepillantást nyerjünk más térségek méhészeinek tevékenységébe. Októberi utunk azonban ezúttal a határon túlra, a szomszédos Szlovéniába vezetett.
2015. November 11.Bővebben >>>

Sikeresen zajlott a „Térségi marketingstratégia, egységes arculati és védjegyprogram kidolgozása és népszerűsítése Dél-Zalában”
A „Cseszt Regélő” Térségfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft., mint a pályázat kedvezményezettje, az Európai Unió és a Magyar Köztársaság Kormánya által az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program keretében nyújtott támogatásból, amely 3.680.000 Ft volt, sikeresen indította útjára a Dél-Zala térségét érintő programot.
2012. Április 27.Bővebben >>>

Elmaradt előadás megtartása - Balázs Zoltán
Tájékoztatjuk a Méhésztársakat, hogy Balázs Zoltán elmaradt előadására 2012. március 3-án (szombaton) 09:00 órakor kerül sor.
2012. Február 29.Bővebben >>>